Om Korpsinstrument.no

HVEM ER VI? 

Korpsinstrument.no er en norsk korps- og instrumentbutikk. Vi har eget serviceverksted for messing og treblåsinstrumenter hvor vi klargjør alle instrumentene før de sendes.                                                                 

 
 Tuba Olav mandag.jpg
Korpsinstrument.no og EVAS MUSIKK drives av treblåsmaker Eva Kristin Kjæreng som har tysk svennebrev innen musikkinstrumentmakerfaget.  Svennestykket var en Bb-klarinett som ble bygget i 1998.  Eva har spilt i skolekorps siden 10 års alderen og spiller selvsagt fortsatt i korps, hun har gått på Toneheim, undervist elever og har dirigert skolekorps.  Eva har tidligere jobbet mange år på Norsk Noteservice med salg av korpsnoter og lærebøker. Mange av dere har nok møtt henne på utstillinger i forbindelse med forskjellige NM eller distriktsmesterskap for korps. Eva er en ekte korpsnerd og står klar for å hjelpe akkurat deg med å velge det rette instrumentet eller tilbehøret. Vi gir deg alltid 30 dagers åpent kjøp (se betingelsene) slik at du som kunde skal bli fornøyd. Riktig valg av instrument gir økt spilleglede. Korps er gøy!
 
EVAS MUSIKK, Korpsinstrument.no + Årnes Musikk & Instrumentverksted  tilbyr reparasjoner og service på ditt instrument.  Vår styrke er fagkunnskap, god service og rask levering. Nettbutikken Korpsinstrument.no  har fokus kun på blåseinstrument og slagverk.
 
Besøk vår fysiske butikk og instrumentverksted på Amfi Eidsvoll.  I den fysiske butikken kan du få hjelp til å velge riktig instrument, se på og prøvespille instrumentene.
23 27 JANUAR 2015 053.JPG 23 27 JANUAR 2015 006.JPG 23 27 JANUAR 2015 054.JPG 23 27 JANUAR 2015 005.JPG
 
 
Korpsinstrument.no  eva.jpg Eva Kristin Kjæreng, musikkinstrumentmaker og selvutnevnt korpsnerd.
  
 
Årnes Musikk & Instrumentverksted er et av norges ledene verksteder for service og pleie av korpsinstrument. Verkstedet er fysisk lokalisert på Vormsund. Hovedansvarlig for verkstedet er Olav Mæhlum som har mer enn 30 års erfaring og er en av de beste innen sitt fag her i Norge. Verkstedet utfører reparasjoner av de fleste typer blåse- og slagverksinstrumenter.  Olav Mæhlum tilbyr med Årnes Musikk & Instrumentverksted ett komplett verkstedtilbud. Verkstedet ble  på senhøsten 2014 forsterket med treblåsmaker Eva Kristin Kjæreng. Eva Kristin Kjæreng har nå verkstedspulten sin i den nye butikken på Amfi Eidsvoll på Råholt. Vi setter vår ære i å kunne levere våre kunder tilbake instrumenter i perfekt stand, til avtalt pris og leveringstid! 

logo olav.jpg høst 2014 142.JPG januar 2015 059.JPG

Yamaha Service Partner  Årnes Musikk & Instrumentverksted ivaretar denne funksjonen for det norske markedet. I samarbeid med Yamaha sørger Årnes Musikk & Instrumentverksted for lagerhold og distribusjon av reservedeler til musikkhandlere og verksteder rundt om i Norge. Vårt verksted tar seg dessuten av garantiservice og support for Yamaha sitt norske forhandlernett. Vi skaffer riktige reservedeler til alle Yamaha blåseinstrumenter. Olav Mæhlum har gjennomgått ulike kurs og er sertifisert ved Yamaha sitt blåseatelier i Hamburg og står for denne delen av virksomheten.

  


Lokasjon

Korpsinstrument.no har fysisk butikk på Amfi Eidsvoll på Råholt.

 

024.JPG   januar 2015 047.JPG januar 2015 077.JPG 23 27 JANUAR 2015 046.JPG høst 2014 136.JPG 

 


Tjenester

Korpsinstrument.no leverer sammen med Årnes Musikk & Instrumentverksted en totalpakke da vi tilbyr stell og pleie av ditt instrument, reparasjoner, salg av rekvisista, opplæringsmateriell eller nytt instrument. 

Med mer enn 30 års erfaring innen reparasjon og instrumentmakerfaget føler vi at vi står godt rustet til å gi service, kjærlighet og pleie til akkurat ditt instrument.  Vi garanterer kvalitet i alle ledd. Ta kontakt med oss og avtal tid for service og reparasjon for ditt instrument. Direktenr verksted: tlf. 63 90 95 20

 

Velkommen til Korpsinstrument.no